MikronMed

Hem / Produkter / Kirurgi / Lumenis Pulse 120H

Lumenis Pulse 120H

Holmiumlaser


Överlägsen laserplattform för urologi

Säkrare. Snabbare. Enklare. Kostnadseffektiv.


Lumenis Pulse 120H tar ett kliv framåt med holmiumteknik som ger mer energi, fler funktioner och mer kapacitet än något annan holmiumsystem på marknaden.

Lumenis Pulse 120H är en idealisk lösning för enukleation eller vaporisering av prostatan vid benign prostatahyperplasi (BPH).
Systemet ger också effektiva lösningar för litotripsi, med specifika funktioner för att förbättra förfarandet vid flexibel uretäroskopi med laser och PCNL.

Lumenis Pulse 120H ger läkarna en bättre produkt och större avkastning på investeringen genom att erbjuda oöverträffad styrka, snabbhet, säkerhet och mångsidighet.


LEVERANTÖR - Lumenis


  • Urologi

Allt-i-ett

En enda överlägsen plattform för de fyra viktigaste tillämpningarna inom urologi

  • Vaporisering

  • HoLEP

  • Flexibel uretäroskopi med laser

  • PCNL

Allt-i-ett

MOSES-teknologi

MOSES-teknologi

MINIMAL RETROPULSION – MAXIMAL KONTROLL

Vid behandling av stenar (t.ex. urin- och gallstenar) kan migrering av stenen inträffa på grund av den mekaniska effekten av laserenergin (retropulsion). Med MOSES-teknologin kan migrering undvikas samtidigt som energi och frekvens bibehålls och pulsbredden ökas. MOSES–teknologin reducerar retropulsion under litotripsi och minimerar migrering av stenar. Detta resulterar i en bättre kontroll för läkaren. Prekliniska observationer tyder även på att minimerad retropulsion även kan leda till kortare behandlingstid.

MOSES-teknologin kräver användning av speciella Moses-fibrer och är endast tillgänglig för Lumenis Pulse 120H.

Offert

Kontakta oss för en offertförfrågan

Kontakta oss