MikronMed

RevLite

Nd:YAG-laser


Tatueringsborttagning med maximal effekt

RevLite från Cynosure är en mångfunktionell estetisk/medicinsk laser som med ett flertal våglängder ger maximal effekt och mångsidighet för borttagning av tatueringar.


LEVERANTÖR - Cynosure


  • Tatueringsborttagning

Fördelar

Funktionalitet

Funktionalitet

RevLite är utrustad med PhotoAcoustic Technology Pulse, en avancerad funktion som gör det möjligt för läkare att erbjuda bra resultat i behandlingen av främst tatueringsborttagning.

PhotoAcoustic Technology Pulse är en unik blandning av maximal energiproduktion, med upp till 60 procent mer energi än tidigare lasertekniker, med samma nivå av patientsäkerhet och komfort. RevLite ger också högre energiproduktion oavsett storlek på behandlingsytan. Större behandlingsyta ger en större penetration, vilket förbättrad borttagning av tatueringsfärg. Genom att tränga djupare och täcka mer yta, kräver RevLite potentiellt färre behandlingar, med ett bättre resultat.

Mångsidighet

Mångsidighet

Med användning av handstycket MultiLite Dye, omvandlas RevLite’s 532 nm våglängder till både 585 nm och 650 nm.

Tillsammans med 1064 nm, skapar detta totalt fyra olika våglängder. Mångsidigheten med flera våglängder ger läkare inom det estetiska området ett kostnadseffektivt verktyg som gör att de kan utöka sina tjänster och tillgodose sina patienters önskemål när det gäller behov, tillförlitligt och säkert.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet

Den banbrytande laserteknik som används av RevLite är byggd på en grund av kvalitet, tillförlitlighet och ingenjörskonst.

Offert

Kontakta oss för en offertförfrågan


Kontakta oss

© MikronMed AB