Produkter Estetisk ⁄ RevLite
RevLite

RevLite


Leverantör: Cynosure

RevLite från Cynosure är en mångfunktionell estetisk/medicinsk laser som med ett flertal våglängder ger maximal effekt och mångsidighet för borttagning av tatueringar.

Fördelar med RevLite

Funktionalitet
RevLite är utrustad med PhotoAcoustic Technology Pulse, en avancerad funktion som gör det möjligt för läkare att erbjuda bra resultat i behandlingen av främst tatueringsborttagning. PhotoAcoustic Technology Pulse är en unik blandning av maximal energiproduktion, med upp till 60 procent mer energi än tidigare lasertekniker, med samma nivå av patientsäkerhet och komfort. RevLite ger också högre energiproduktion oavsett storlek på behandlingsytan. Större behandlingsyta ger en större penetration, vilket förbättrad borttagning av tatueringsfärg. Genom att tränga djupare och täcka mer yta, kräver RevLite potentiellt färre behandlingar, med ett bättre resultat.

Mångsidighet
Med användning av handstycket MultiLite Dye, omvandlas RevLite’s 532 nm våglängder till både 585 nm och 650 nm. Tillsammans med 1064 nm, skapar detta totalt fyra olika våglängder. Mångsidigheten med flera våglängder ger läkare inom det estetiska området ett kostnadseffektivt verktyg som gör att de kan utöka sina tjänster och tillgodose sina patienters önskemål när det gäller behov, tillförlitligt och säkert.

Tillförlitlighet
Den banbrytande laserteknik som används av RevLite är byggd på en grund av kvalitet, tillförlitlighet och ingenjörskonst.

Tillbaka

Produkttyp

YAG-laser

Applikationer

Tatueringsborttagning

Dokument


Produktbroschyr

(PDF - 1.7 MB)

Studie

Tattoo removal with an electro-optic Q-Switched Nd:YAG laser with unique pulse dispersion
(PDF - 1.1 MB)

Studie

The Q-switched NdYAG laser effectively treats tattoos
(PDF - 2.2 MB)