MikronMed

Hem / Produkter / Estetisk / RevLite

RevLite

Nd:YAG-laser


Tatueringsborttagning med maximal effekt

RevLite är en Q-Switchad Nd:YAG-laser med 4 våglängder för borttagning av flerfärgade tatueringar.

De flesta lasrar har minst två våglängder för att komma åt mörkblå, svarta och röda färger. RevLite har istället upp till fyra våglängder för att komma åt ett bredare spektrum av färger: från mörkblått, svart och rött till orange och lila, samt svårbehandlade färger som grönt och himmelsblått.

En lättanvänd pekskärm har ett urval av förprogrammerade inställningar för populära behandlingar + möjligheten att skapa egna förinställningar som passar din kliniks behov och önskemål.


LEVERANTÖR - Cynosure


  • Tatueringsborttagning

4 VÅGLÄNGDER MED MULTILITE DYE

4 VÅGLÄNGDER MED MULTILITE DYE

Med användning av handstyckena MultiLite Dye, omvandlas RevLite’s 532 nm till 585 nm (gul) och 650 nm (röd). Tillsammans med 1064 nm, skapar detta totalt fyra olika våglängder.

1064 NM TAR BORT MÖRKA FÄRGER

532 NM TAR BORT RÖD, BRUN OCH ORANGE FÄRG

585 NM TAR BORT BLÅ OCH LILA FÄRG

650 NM TAR BORT GRÖN FÄRG

PHOTOACOUSTIC TECHNOLOGY PULSE

RevLite är utrustad med PhotoAcoustic Technology Pulse (PTP) - En avancerad funktion som ger upp till 60 procent mer energi än tidigare lasertekniker, med samma nivå av säkerhet och komfort för patienten.

Pulserna fördelas jämt över huden, vilket minimerar risken för skador på huden (såsom ärrbildning eller pigmentförändringar).

RevLite ger också högre energiproduktion oavsett storlek på behandlingsytan. Större behandlingsyta ger en större penetration, vilket förbättrad borttagning av tatueringsfärg.

PHOTOACOUSTIC TECHNOLOGY PULSE

Offert

Kontakta oss för en offertförfrågan

Kontakta oss