MikronMed

Hem / Produkter / Eye Prime

Eye Prime

Ultraljud


OBS! Denna produkt finns inte till försäljning

Nästa generations ultraljud

Eye Prime är ett diagnostiskt ultraljudsinstrument avsedd att användas för bildbehandling och diagnos av okulära strukturer och patologier.

Eye Prime gör det möjligt för dig att visa och diagnostisera mer exakt och effektivare än tidigare. Tillsammans med Ellex patentskyddade “Reflex Technology”-plattformar (Tango Reflex och Ultra Q Reflex) är Eye Prime även den perfekta hjälpen för visualisering och behandling av floaters.


NYA NIVÅER AV FLEXIBILITET

Eye Prime optimerar upplösningen vid varje pixel och utökar skärpedjupet vid varje fokalpunkt för att leverera dynamisk bildbehandling i realtid.

Offert  Mer information
Eye Prime

‘Six-Ring Phased Array Annular’-technology

‘Six-Ring Phased Array Annular’-technology

Eye Prime och den patentskyddade teknologin ‘Six-Ring Phased Array Annular’ sänder och mottar ultraljudsvågor från sex koncentriska transduktorer.
Den överförda strålen från varje transduktor kan fokuseras genom ett brett intervall av djup i steg om 1mm och gör det möjligt att fokusera var som helst i det bakre segmentet.

*Finns i 12MHz- och 18MHz-läge

Agile Focus™ för bildoptimering

Agile Focus™ för bildoptimering

Med den patentskyddade teknologin ‘Agile Focus’ kan Eye Prime fokusera och förstärka varje pixel i steg om 1mm och på så sätt optimera undersökningen för alla patienter (från spädbarn till vuxna), oavsett storlek på orbita.

Behandlingslägen

Floater-visualisering

Floater-visualisering

B-SCAN, 12 MHZ POSTERIOR

I 12 MHz-läget kombineras stora bländaröppningar, unika förinställningar för ’Time Gain Compensation’ (TGC) och djupfokusering för att säkerställa att visualisering av subtila mål såsom glaskroppsmembran och grumliga kollagensamlingar visas med en överlägsen detaljnivå.

Retina

Retina

B-SCAN, 18 MHZ POSTERIOR

I 18 MHz-läget kan du skräddarsy känslighet och upplösning för olika patologier och kliniska applikationer. Enastående detaljer i hela det bakre segmentet uppenbarar oöverträffad avbildning av retina, optiska nerven och extraokulära muskler.

Glaukom och katarakt

Glaukom och katarakt

35 MHZ UBM OCH 50 MHZ UBM

Möjligheten att välja mellan 35 MHz och 50 MHz UBM gör att du kan välja vilken upplösning och penetration som är mest lämpad för applikationen samt ger dig möjlighet att se hela det främre segmentet med mindre refraktion.

Specifikationer
Leverantör Ellex
Applikationsområde

ögon

Applikation
  • Diagnostik
Behandling
  • B-scan
  • UBM


Systemkrav

Laptop Stationär dator
Operativsystem Windows 10 Pro (64-bit) Windows 10 Pro (64-bit)
Processor Quad Core Intel i7 (dvs. i7 6700 HQ är Quad Core, i7 6600U är Dual Core) Quad Core Intel i7 (dvs. i7 6700T eller i7 6700K)
RAM 8 GB 8 GB
Hårddiskutrymme 512 GB eller mer 512 GB eller mer
Display 15.6 tum full HD, 1920 x 1080 15.6 tum full HD, 1920 x 1080 (4k är inte rekommenderat)
Grafik 2 GB eller mer videominne 2 GB eller mer videominne
Tillbehör

Offert

Kontakta oss på MikronMed för en offertförfrågan