MikronMed

Hem / Produkter / Ögon / Valon 5G

Valon 5G

Fotokoagulator


Kompakt multispotlaser med oöverträffad användbarhet

Prisvärd, mångsidig och förbättrad teknologi

Den nya fotokoagulatorn 5G är kompakt, lätt att flytta och designad för att passa behov och budget för alla typer av kliniker, samtidigt som alla de unika tekniska egenskaper som kännetecknar Valon bibehålls.

5G inkluderar alla funktioner från tidigare modeller och kan monteras på en mängd olika spaltlampor, både befintliga och nya. Designen möjliggör dessutom tillägg av LIO och endoskopisonder.


LEVERANTÖR - Valon Lasers


  • Fotokoagulation

Högkvalitativa komponenter

Vald spaltlampa (Haag-Streit BM/BQ eller CSO 990 SL) installeras och kalibreras av fackman från Valon. En flexibel adapter säkerställer utmärkt belysning av retina utan behov av kalibrering. Laserkaviteten har utvecklats i nära samarbete mellan Valon och en ledande internationell tillverkare för att möta de stränga kvalitetskrav som ställs på produkter från Valon.

Högkvalitativa komponenter

Exceptionella användarfunktioner

Smart Wheel, pekskärm och informationsprojicering
Informationsprojicering

Informationsprojicering

Unik informationsprojicering, en funktion som patenterats av Valon, i kombination med ‘Smart Wheel’-kontrollen ger fullständig kontroll av variabelvärdena utan att ta bort ögonen från patienten.

Under behandlingen projicerar systemet alla anpassade inställningar, såsom laserenergi, mönsterval, mönsterstorlek och rotation, på retinan.

Pekskärm

Pekskärm

Den integrerade pekskärmen ger snabbt översikt över val för inställningar och mönster.

Alla parametrar är tydligt markerade, med enkel tillgång till Standby/Ready-lägen högst upp på skärmen. Displayen visar också olika automatiska påminnelser, inbyggda i systemet, för att garantera en säker behandling.

 Smart Wheel

Smart Wheel

Den egenutvecklade ’Smart Wheel’-kontrollen gör Valon snabb och enkel att manövrera.

Kontrollen kan användas för att ställa in de vanligaste parametrarna såsom laserenergi, mönsterstorlek och mönsterrotation utan att behöva titta bort på skärmen. Detta alternativ minskar avsevärt behandlingstiden och ökar fokuseringsförmågan.

Offert

Kontakta oss för en offertförfrågan

Kontakta oss