MikronMed

Leverantörer

MikronMed AB samarbetar med världsledande tillverkare för att vi ska kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av produkter av hög kvalité.


Världskarta

Våra leverantörerBiolitec har lång erfarenhet av utveckling och produktion av medicinska lasersystem samt optiska fibrer. Denna kompetens utgör grunden för deras ledande position som tillverkare av nya och innovativa behandlingsmetoder för ett brett utbud av behandlingar inom bland annat ÖNH, kärlkirurgi och dental.

www.biolitec.de


Cynosure är en ledande utvecklare och tillverkare av ett stort utbud av olika ljusbaserade estetiska och medicinska behandlingssystem.

Av Cynosures produkter säljer vi MedLite och RevLite (guldstandard för borttagning av flerfärgade tatueringar).

www.cynosure.com


Ellex designar, tillverkar och marknadsför ett komplett sortiment av lasrar och ultraljudssystem för användning av ögonläkare, för att diagnostisera och behandla ögonsjukdomar.

www.ellex.com


Endo Optiks har specialiserat sig på mikroendoskopi med integrerad videoavbildning, panoramabelysning och laser.

www.endooptiks.com


Ergomed Medical har mer än 15 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av utrustning inom kryoterapi.

www.kryokontur.com


Fiagon utvecklar och tillverkar en ny generation av intelligenta navigationssystem för ÖNH, oral- och maxillofacial kirurgi samt neurokirurgi.

www.fiagon.de


Greiner tillverkar stolar av hög kvalitet för medicinska kliniker, frisörer och fordon.

www.greiner-gmbh.de


Heinemann tillverkar högkvalitativa arbetsstationer samt tillbehör för ÖNH-kliniker.

www.heinemann-ent.de/en


Henke-Sass Wolf är världens största OEM-tillverkare av endoskop. Företaget erbjuder ett stort utbud av högkvalitativa och prisvärda endoskop för: artroskopi, laparoskopi, ÖNH, gynekologi och urologi.

www.henkesasswolf.de


Karl Kaps GmbH är en ledande tillverkare av mikroskop för användning inom olika mikrokirurgiska områden såsom ÖNH, oftalmologi, dental, gynekologi, neurokirurgi samt hand- och plastikkirurgi.

www.kaps-optik.de


Laerdal Medical är ett företag dedikerade att hjälpa människor att rädda liv, med produkter för bland annat HLR-utbildning och defibrillering.

www.laerdal.com


Lumenis är en global marknadsledare inom utveckling och marknadsföring av medicinsk laserutrustning till den kirurgiska, oftalmologiska och estetiska marknaden.

www.lumenis.com


MEDlight har över 50 års erfarenhet av medicinsk ljusteknik.

www.medlight.eu


Miravex är specialiserade inom områdena optik och bildanalys. Deras första produkt - Antera 3D™ - är en avbildningsenhet för analys och utvärdering av hudens hälsa och riktar sig till estetiska läkare, dermatologer och plastikkirurger.

www.miravex.com


Moria är en av väldens mest kända tillverkare av medicinska produkter för användning inom oftalmologi.

www.moria-surgical.com


Nouvag har sedan 1971 levererat produkter för användning inom tandvård och kirurgi.

Vi säljer Dispenser DP 30 - Infiltrationspump för användning inom kärlkirurgi samt HighSurg 11 och HighSurg 30 – Shaver-system för ÖNH-kirurgi.

www.nouvag.ch


Solta Medical tillhandahåller innovativa, säkra och effektiva lösningar för den estetiska marknaden.

Av Solta Medicals produkter säljer vi Liposonix - en icke-kirurgisk, icke-invasiv fettreducerande teknologi som permanent minskar mängden oönskat bukfett.

www.solta.com


Sonomed Escalon tillverkar produkter för den oftalmologiska marknaden och är en sammanslagning av de tidigare självständiga dotterbolagen till Escalon Medical Corp: Sonomed, Escalon Digital Solutions och Escalon/Trek Medical Products.

www.sonomedinc.com


Thermi utvecklar och tillverkar termistorkontrollerade energisystem för plastikkirurgi och dermatologi.

www.thermi.com


Teamet bakom Valon Lasers har skapat oftalmologiska lasrar sedan 1972. Valon MultiSpot laser är ett resultat av kombinationen av årtionden av erfarenhet och kunskap med den nyaste tekniken.

www.valon.fi


Zimmer MedizinSysteme har 40 års erfarenhet inom medicinsk teknisk.

Av deras produkter säljer vi Cryo6 och CryoMini - kylsystem för huden som används tillsammans med några av våra dermatologiska lasersystem.

www.zimmer.de