MikronMed

Hem / Produkter / TrevioLux

TrevioLux

Fototerapisystem


Fototerapisystem för skonsam PDT-behandling

TrevioLux är en mångsidig och innovativ enhet designad för att tillgodose ett brett utbud av behandlingslägen. Med en unik design ger den exceptionell prestanda och tillförlitlighet, vilket gör den till ett enastående val för PDT-behandlingar.

Effektiv 3-i-1 lösning för modern PDT


Med TrevioLux kan du välja mellan konventionell PDT-behandling, Compact Daylight PDT, eller hudföryngring. Tre behandlingslägen i en enda kompakt enhet.

Offert  Mer information
TrevioLux

Behandlingslägen

TrevioLux kombinerar tre behandlingar i en enhet. Vid en toppvåglängd på 630 nm tränger ljuset djupt och effektivt in i vävnaden under bestrålning.
Konventionell PDT

Konventionell PDT

Konventionell fotodynamisk terapi (PDT) är en etablerad metod för behandling av aktinisk keratos och basalcellscancer, de två vanligaste formerna av icke-melanom hudcancer.

PDT är baserat på en väletablerad procedur där en fotosensibilisator, vanligtvis metylaminolevulinat (MAL), appliceras topiskt. Läkemedlet binder selektivt till de maligna cellerna. Ett speciellt ljus används för att förstöra de maligna cellerna utan att skada den omgivande friska vävnaden.

Förutom bevisad effekt ger behandlingen utmärkta kosmetiska resultat med minimal ärrbildning. De egenutvecklade Soft-Start-/Pulse-Mode kan minska behandlingens obehag. Detta kan hjälpa patienter med ökad smärtkänslighet.

Compact Daylight PDT

Compact Daylight PDT

Compact Daylight PDT är en unik, effektiv och extremt fördelaktig behandlingsmetod som är inspirerad av principerna för dagsljus-PDT. En kontrollerad och nästintill smärtfri behandling – bäst lämpad för ytlig aktinisk keratos.

Fotodynamisk terapi (PDT) med metylaminolevulinat har visat sig vara användbar vid behandling av vissa former av icke-melanocytisk hudcancer. Denna moderna metod kan utföras med både kallt rött ljus (cPDT) och dagsljus ("Daylight PDT"; DL-PDT).

TrevioLux låter dig utföra Compact Daylight PDT året runt, oavsett väderförhållanden och med liten eller ingen smärta.

Hudföryngring

Hudföryngring

TrevioLux hudföryngringsprocess använder rött ljus för att aktivera en fotosensibilisator som appliceras på huden. Denna aktivering leder till en serie fotokemiska reaktioner som kan hjälpa till att reparera och föryngra huden.

Behandlingen stimulerar produktionen av nytt kollagen och elastin, som är väsentliga komponenter för att bibehålla hudens struktur och elasticitet. Som ett resultat kan patienter uppleva en minskning av uppkomsten av fina linjer, rynkor och andra tecken på åldrande, vilket resulterar i en mer ungdomlig hy.

Den hudföryngrande effekt som PDT ger på åldrande och solskadad hud är väldokumenterad i flera kliniska studier.

Alla funktioner

Lättanvänd pekskärm

Lättanvänd pekskärm

Den intuitiva pekskärmen hjälper till i behandlingsprocessen. Använd de standardiserade behandlingsförinställningarna eller justera fritt dosen och ljuseffekten. Spara ofta använda inställningar för snabb åtkomst. Behandlingsjournaler sparas och kan granskas.

3-i-1

3-i-1

TrevioLux kombinerar tre behandlingar i en enhet. Klassisk PDT, Compact Daylight PDT och hudföryngring.

Stor flexibilitet

Stor flexibilitet

Integrerade hjul och dess kompakta design gör enheten mobil. Du kan enkelt förvara eller flytta enheten mellan sessioner. Den mobila och kompakta designen erbjuder flera fördelar för alla typer av vårdinrättningar, såsom förbättrad tillgänglighet för patienter med funktionshinder och enkel integration i befintliga miljöer.

Högpresterande LED

Högpresterande LED

Den senaste generationen av högpresterande lysdioder (upp till 135 000 LUX) minskar energiförbrukningen samtidigt som de är säkra och pålitliga. Dioderna är designade för över 65 000 timmars användning. Specialfokuslinser säkerställer homogen och justerbar effekt på upp till 90 mw/cm².

Fullt justerbar

Fullt justerbar

Ställ snabbt in den bästa behandlingspositionen med den flexibla behandlingsarmen. Den tredelade behandlingsytan kan vinklas och matchar perfekt behandlingsområdets form.

Stor behandlingsyta

Stor behandlingsyta

Den stora och homogena belysningsytan på 300 cm² tillåter exponering av stora lesioner i en enda session.

Kvalitetsmaterial

Kvalitetsmaterial

Höljet är tillverkad av högkvalitativt aluminium, hållbar och lätt att rengöra. Mycket lite underhåll behövs för att hålla hårdvaran i utmärkt skick.

Soft-Start

Soft-Start

Soft-Start-funktionen ökar försiktigt ljuseffekten samtidigt som den korrekta dosen bibehålls. Patienten har tid att anpassa sig, vilket gör upplevelsen mycket mer tolererbar.

Pulse-Mode

Pulse-Mode

Det valfria Pulse-Mode kan minska obehag för vissa patienter genom att växla ljusintensiteten i ett optimerat mönster.

Specifikationer
Leverantör MEDlight
Applikationsområde

dermatologi

Applikation
  • Akne
  • Aktinisk keratos
  • Basalcellscancer
  • Pigmentfläckar
  • Skivepitelcancer
  • Vårtor
Behandling
  • Fotodynamisk terapi
  • Hudföryngring
  • PDT
  • Vårtbehandling
Behandlingslägen - PDT
- Compact Daylight PDT
- Hudföryngring
Våglängd 630 nm
Behandlingsyta 250x120 mm (300cm²)
Spänning 100V - 240V, 47Hz - 63Hz
Strömförbrukning 145VA / 181W
Höjd 102-182cm (justerbar)
Bredd Ø 65cm
Vikt 12,5 kg

Tillbehör

Offert

Kontakta oss på MikronMed för en offertförfrågan